10 tankar om “Kolugn

  1. Om inte från Osby så dock från Sydsverige. När jumper var liten och reste till Skåne på sommaren, visste han att snart var framme när korna, efter att i Sörmland, Östergötland och Småland ha varit bruna och vita, blev svarta och vita. Osby bör väl ha legat på gränsen. Nu för tiden är det ingen ordning på korna.

    Är det jobbet man ser i bakgrunden?

  2. Ärligt. Jag vet inte vad det står på kon. Så det betyder att jag måste köpa thaimat till lunch, för då passerar jag installationen.
    Huset på bilden ser jag om jag tittar ut från mitt fönster och det är vinter. Kossan ser jag däremot inte, för mycket buskar ivägen.

  3. David: Eller hur. 🙂
    Den är nog rätt överhettad. Har till exempel konstaterqt att det som Benet och Jumper (pch även jag vid första titten) tytt som text på kons sida, inte är text utan visar kons inre. Ser ut som ett kretskort.

  4. Ping: Morsning « Efteråt hos farbror Steffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s