Kioskvältaren

Jag känner mig rätt trygg. I en trakt där detta platsar i tidningen kan väl intet ont hända?

”Dalmatiner morrade åt Bålstakvinna

Vid niotiden i går morse rapporterades det springa omkring en lös dalmatiner på Sjövägen i Dyarna industriområde. En kvinna närmade sig hunden, som då stod stilla och morrade åt kvinnan. Polisen kopplades in, men ingen lösspringande hund rapporteras ha fångats in.”

Om det inte vore för att morrande hundar och löpare är en dålig kombination. Tur att polisen är på hugget.

…………………………………………………………………………….

8 tankar om “Kioskvältaren

 1. Det måste väl ha varit självaste Cruella som otillbörligt närmat sig den snälla dalmatinern? Springa lös på det där sättet och skrämma livet ur värnlösa prickpälsar!

  Apropå trygga landsändar så tar nog Västerbotten priset. Enda nyheten i lokalradion på annandagen var att det inte nappade på Umenappet. Här skulle nog en morrande hund ha framkallat extrasändningar.

 2. Fast frågan är när Bureborn tänker morra åt ULKlöparna? Tänker hon, måhända, någonsin delta i tisdags- eller torsdagspassen? Det skulle behövas någon som morrar igång alla slöa ULKlöpare!

 3. Ok, om man vill ha sina 15 minuter av berömmelse så ska man alltså åka till Enköping? Min illbatting lär ju få en dödsspruta i ruman då nyhetstorkan rullar in.. 😛

 4. Staffan: Ta med ett saftigt köttben – och låt någon annan bära det?

  Jumper: Tror jag ska tipsa den lokala polisreportern.

  Ingmarie: Om det vore så väl…

  Oliver Sture: Byhålor har sin charm! Men som f.d. reporter lider jag en aning med mina kolleger. För vad i hela friden gör man – sändningen/tidnigen måste ju fylas med ngt.

  Startnumret: Snart. Snart. Men jag är fortfarande lite för skrajsen för att jag ska hetsa upp mig och slita av hälsenan i en dust med E. Hon brukar hetsas. Och morra. Hon har väl aldrig gått och blivit tam?

  Paljetten: Håll honom borta från Dyarnas industriområde för guds skull!

 5. Ping: Kioskvältare II « blogg@bureborn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s