10 tankar om “Räknas tanken?

 1. Absolut gör den det. Tror dessutom du verkligen kan bli en bättre löpare genom att tänka mycket löpning. Fungerar i alla fall när det gäller golf.

  Ser förresten riktigt skönt ut på den där altanen! Sommar, I like!

 2. Anneliten: Sprang ett långpass. Men bara i huvudet.

  Benet: Bara man undviker skadekapitlet… lider av lätt hypokondri. Altanen är helt fantastisk. Känner mig som en plantageägare i amerikanksa södern varje dag.

  Jens: Sjuk i värmen? Din stackare! Krya på dig!

 3. Nej, det som inte registreras på funbeat.se räknas inte. Sådan är löpningens hårda verklighet. (Fast nu ser jag att du plötsligt har sprungit mer än jag den sista månaden).

 4. Jumper: Läsa? Tänka? Nej, det finns uppenbarligen inte på Funbeat. det är ju för dpligt. Man kan ju för fasen regga skotrerkörning och meditation. Oh Air soft, kinesis och logering. Det låter avslappnat.
  Du har ju två maraton att återhämta dig från. Jag (borde) ligga i upptrappning.

 5. Alla tankar räknas 🙂
  Men det där kanske kan reggas som mentalträning på Funbeat, har för mig att de har det som kategori. Det som är roligt är att de har hundträning också, ungefär som att hundföraren motionerar med hunden som tyngd? Kast med liten hund, bänkpress med schäfer, Kelpiebells, och boxerfight… *skrattarkuttrande*
  Jag ville ett tag skriva just träning med jycken, men inser att det inte riktigt passar där. Får väl öppna ett konto till hunden? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s