Resultat: 2

Två blånaglar alltså.

Och pers – med typ tre minuter – 7 timmar 40 minuter och nån sekund.

Och hög på loppet. Bästa uppåttjacket!

Full rapport kommer när jag är hemma i Trögden.

………………………………………………………………………..

10 tankar om “Resultat: 2

  1. Fy fan vad härligt!!! Är tillbaka blog-online efter en månads bortavaro och längtar nu hejdlöst efter fullt reportage från Vertex. Stort Grattis till ”trippen”!

  2. Grattis, du slog mig med en dryg kvart! Marathonfarsan ville att jag skulle hälsa på plats men jag visste inte hur du såg ut. Men jag tror att vi sågs vid en bäck där ni stod och drack klart fjällvatten?
    Hur som helst så hälsar jag nu. 🙂

  3. Än en gång grattis till det personliga rekordet! Det var fantastiskt roligt att få träffa dig i verkligheten och att få smittas av din härliga energi och glädje! Hoppas att vi ses fler gånger framöver!

  4. Tack alla!

    Fredde: Jag såg dig helt klart flera gånger under loppet. (Ser jag så här i efterhand – när jag kollat in hur du ser ut på din blogg.) Du sprang om oss minst två gånger när vi såsade runt och tog paus. Men sen tog vi dig minsann… Grattis till ett väl genomfört lopp!

    Camilla: Tack! Och tack detsamma – det var verkligen roligt att träffa dig oxå! Borde ju inte vara helt otroligt att vi träffas igen, vi tycks ju gilla samma typ av lopp. De leriga, trixiga och rotiga varianterna. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s