Solar flexus

Ett kylskåp kan faktiskt böja sig fram med raka ben och nå tårna. Ha!

Ok, i ärlighetens namn har jag sett löpare som är betydligt stelare än jag. Men det var ett tag sedan jag sittande på golvet kunde  fixera fötterna bakom huvudet. Baklåren är numer som fiolsträngar och vadmusklerna krullar gärna ihop sig.  Det kan förstås vara åldern, men en del skyller jag på löpning och halvdålig stretchdisciplin.

I kväll var det premiär för en helt ny typ av pass på mitt Friskis&Svettis: Flex. Klart jag måste testa. Rörlighetsträning helt enkelt. För mig som blir sömnig av yoga funkade det här bättre. Rejäla rörelser med kraft, inspirerande musik och entusiastisk instruktör.

På väg in i salen kände jag mig stel och fyrkantig, med ett cirkelfyspass i ryggen från gårdagen. På väg ut var jag Cullberg själv. Balettmästarinnan ni vet.

…………………………………………………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s