Program var det

Hur många gånger har jag beklagat mig på den här bloggen över brist på struktur, planering, träningsschema?

Otaliga.

Det är fortfarande lika illa.  Och då och då får jag betala för mina dumheter. Som idag. Det blev visst lite väl intensivt de sista dagarna, visserligen blandade träningsformer men med hög intensitet.

Idag är kroppen onödigt sliten. Ömhet i lårmusklerna. Stel i ryggslutet. Stram bak. Småilskna hälsenor och ett knastrande knä.

Knirk och gnäll.

…………………………………………………………………

 

6 tankar om “Program var det

  1. Oliver Sture: Nu känns det genast lite bättre!

    Lisette: Hade helt missat KUL. Det hade ju varit super! Alldeles förskräckligt nära dessutom. Men jag tror ite att min kropp pallar 50 K i dagsläget. Vet inte när jag sprag ett pass över 15K sist, men det var lääääänge sen. Men på söndag ska jag ut på Upplandsleden, kanske kutar jag in i några KULiga människor.

  2. Ping: Missat nåt KUL? « blogg@bureborn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s