Gott slut eller slut för gott?

Ett gott slut och ett gott nytt till er alla!

Med den här bloggen kan det vara slut för gott. Lika så gott kanske, konstgjord andning är aldrig roligt. Sätter på hjärt-lungmaskinen över helgerna. Sen får vi se om liket återuppstår, eller om jag helt sonika drar ur sladden.

Slutet gott. Allting?

………………………………………………………………..

18 tankar om “Gott slut eller slut för gott?

 1. Näää, det går jag bara inte med på! En inspirationskälla som bureborn-bloggen får inte försvinna! Icke! No way! Det skulle göra mig alltför ont och skulle gräva ett stort hål i mitt liv och min förkärlek till vackra formuleringar.

  En (löpar)blogg som din behövs i sfären! Måste finnas i sfären.

  Gott slut! Men absolut inget bloggslut!

 2. Nej, inte kan du gå i graven med din blogg! Jag har ju för sjutsiken precis hittat hit och trivs så bra med dina peppande inlägg. Ta ett djupt andetag, fokusera och kom igen!!

  Gott slut, däremot inte på din blogg;)

 3. Jag tycker det vore mycket trist om du slutar blogga. Du är fantastiskt bra på att uttrycka dig. Jag blir varm och glad av alla dina inlägg. Och oftast får man sig ett gott skratt också eftersom du är en sådan ordekvilibrist.

  Håller tummar för att du hittar ny inspiration till skrivandet!

  Gott Nytt År!

 4. Instämmer med övriga! Dina finurliga texter skulle lämna ett stort tomrum efter sig i bloggosfären så jag hoppas verkligen att du fortsätter!! Vem ska annars representera Enköping med omnejd? Det är lite bloggdöd just nu så jag hoppas inte din går samma väg till mötes.

  Gott Nytt År och förhoppningsvis, på återseende!

 5. Jag är liksom du fundersam på om jag vill och orkar fortsätta med min blogg. Tiden det tar. Tid jag inte har. Så någonstans förstår jag dig – trots att jag inte vill…

  Om du slutar kommer jag att sakna dig MYCKET. Många löparbloggar finns det, men ingen som din! Kvalitet och klurighet i underbar kombination.

 6. STOPP!
  var jag ska jag då läsa alla dessa underbara, vackra, finurliga och fantasifulla ordformuleringar och funderingar?
  Lova att du tänker över detta MÅNGA gånger innan du tar ett beslut. KRAM

 7. Jag tycker det låter idiotiskt!

  Jag tycker också att fru bureborn ska sätta upp lite tuffa mätbarqa mål för 2011 så det blir nån fart på henne, då kommer bloggandet att blomstra också.

  Jag protesterar. Var lämnar jag in protesten?

 8. Vad jag tycker om din blogg vet du redan och det kan inte heller vara brist på uppskattning som gör dig tveksam till fortsatt bloggande. Om läsarnas förväntningar och dina egna krav gör skrivandet till mer plikt än nöje, förstår jag dig, och om du vill använda din dyra tid något som ger dig själv mer, är din tveksamhet också begriplig. En blogg behöver dock inte ses som ett drama med avslutande ridåfall och tack till publiken, utan i min visdom vill jag hellre likna den vid en tom teaterscen där teater kan spelas så länge tiljorna håller. Något krav på regelbundet spelprogram finns inte heller, varför du är fri att uppträda när du har lust. Jag kommer i alla händelser att vara en trogen besökare, och skulle du använda din frihet till att låta kråkfötterna dansa annorstädes, hoppas jag ändå få vara med i publiken. Dina ord, om så bara i små kommentarer, vill jag ogärna lämnas utan.

  När jag i augusti precis som du antydde att min blogg överlevde med hjälp av konstgjord andning, svarade du ordagrant: ”Konstgjord andning. Pytt! *fnyser lite*”, varefter min utkastkorg mycket riktigt snart fylldes igen och hösten har varit ovanligt skrivglad.

  Tildo tycker att jag ska skriva att ”det är skönt att slippa den där gnälliga bloggen” så blir det nog ”på pin kiv fart på tantens penna igen”, medan jumper, som ska springa nyårsloppet om tre timmar, ber att få återkomma med en mer genomtänkt kommentar.

 9. Gott nytt själv!

  Fick en ny och väldigt trevlig bekantskap i våras när jag började följa din blogg. Förstår absolut proteststormen ovan. Är även jag naturligtvis klart imponerad av din förmåga att skriva inlägg som är fyndiga, varma, tänkvärda, välformulerade och med ett ordtrixande på hög nivå. Kommer säkert sakna detta. Tycker ändå du skall följa ditt beslut och inte bli övertalad tlll fortsättning (nu kanske jag får skäll av övriga läsare…), saknas inspirationen och lusten så gör den. Man skall ju dessutom sluta när man står på topp sägs det :-).

  Vill avsluta med att tacka meningskonstnären för att ha förgyllt tillvaron många gånger med de härliga inläggen.

 10. Gott nytt löparår !!

  Hur som helst hoppas jag att du i varje fall fortsätter att registrera och kommentera din framfart på funbeat. (Och skulle du få lust att ytterligare utveckla sporadiska tankar men tycker att denna blogg har för stor egen kostym, så är du, åtminstone om min åttondelsröst får avgöra, välkommen hos MaxochNisse. Du tillhör ju trots allt det gamla kommentatorgänget från förr. Där är det knappast någon trängsel numera och där skulle du hamna i gott sällskap vad gäller brist på skrivklåda).

 11. Gulle er alla!
  Det är sannerligen ni som gett bloggandet värde, glädje och mening. Hela vitsen likosm. Utan blogg hade jag ju aldrig lärt känna er. Er vill jag inte vara utan!
  Är inte säker på att jag vill vara utan mitt prettojag heller, och chansen till att få frossa i egocentriska inlägg.
  Men när en dåligt uppdaterad blogg ger dåligt samvete måste man ta sig en funderare. Lovar att inte ta några förhastade beslut. På hedersord. Nu ska jag åka skidor!

 12. …fast bara ett endaste litet inlägg i veckan är trevligt det oxå;)…och absolut värt att vänta på:)

  Måste ju få veta hur det går med både skidåkningen och löpningen.

  God fortsättning:)

 13. Men vad fanken!
  Släng det dåliga samvetet och skriv när du har lust, men lägg inte ned den. Hur ska jag komma på att tänka på se efter hur snön gnistrar och stigarna snirklar sig om inte du påminner om det? Du är en inspirationskälla!

 14. Skrivs så mycket eller lite du vill eller inspirationen räcker till!
  Men blir det för lite eller inget kommer mina frukost läsa blogg sessioner bli oerhört mycket fattigare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s