Räddad av tvättmaskinen

För att få in tillräckligt många träningspass den här veckan borde jag springa idag.

Med tanke på sista sex dagarnas träningsdos borde jag vila idag.

I bilen hem hade jag förstås bestämt mig. Vila får man göra i sinom tid; jag springer.

Hemma centrifugerar tvättmaskinen. Alla mina träningskläder åker karusell. Vilar alltså. Torka blöta tajts med hårtork kändes som att utmana ödet. När nu tvättmaskinen gett en fingervisning om prioriteringen.

……………………………………………………………..

 

12 tankar om “Räddad av tvättmaskinen

 1. Jag hade samma problem igår. Inga träningskläder men hade tvättid och tänkte att de torkade snabbt så jag skulle kunna komma ut en runda. Vid 21 så insåg jag att det ej skulle bli och körde ett kort pass med hantlarna istället.

 2. Fegisar !!!

  Nog hade ni väl ändå några gamla civila paltor att dra på. Det dröjde flera år innan jag ens köpte riktiga löparskor. Ungdomen nuförtiden !!!!

  Själv anser jag att jag har giltigt förfall denna vecka. (Men vad är en liten sketen influensa för en pensionär i jämförelse med våta tajts i ungdomen !!!

 3. Dunceor: Hantlarna? Det var värst vad du är hurtig. Jag valde soffan. Och en stor skål med chokladglass.

  Jumper: Vi är ena sillmjölkar! Säkert fanns ngt i garderoben som hade funkat att täcka kroppen med på löprundan. Det var ju gubevars mörkt ute dessutom = ingen hade sett mig.
  Men jag vågade inte utmana ödet. När tvättmaskinen talar, lyssnar man. Gammalt hushållsordspråk.

 4. Nä, den ursäkten var lite dålig… Borde du inte köpa ett par tights till? Eller låta bli att tvätta ett av paren? Att dra på sig tights med intorkad svett – det gör jag titt som tätt. Till exempel idag.

 5. Det tycks mha blivit något konstigt med kommentarerna – mailen istället för blogglänken dök upp…

 6. Benet: Eller hur! Om det inte varit så att jag innan tränat sex dagar på raken och känt mig lite mör, hade jag kanske (fast bara kanske) utmanat tvättguden.

  Anneliten: Helt klart behöver jag mer träningskläder! Shoppa, shoppa, shoppa. Förmodligen tyckte sambon att det stank intorkad svett hemmavid. Det var nämligen han som startat tvättmaskinen innan jag ens hunnit hem – efter att han letat upp alla mina träningsplagg. Till och med ett par intet ont anande kortbenta tajts…

  Ingmarie: På lunchen idag satsar jag på ett pass – i mina äppelblomsdoftande tajts!

 7. Ha ha, M kanske ville ha dig hemma i tv-soffan… Vem vet han kanske tvättar oftare i framtiden? 😉

  Jag kan tänka mig att träna i vanliga kläder men inte utan tränings-BH, det går bara inte. De skulle aldrig sluta flaffa *S*

 8. Paljetten: 😀
  Minns med fasa cirkelfyspasset när jag glömt träningsbhn. Armhävningar gick ju någorlunda. Och situpsen. Men upphoppen på stepbrädan….Aldrig mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s