Sista chansen

Skulle ha vilat hela helgen. Från träning alltså. Glidit runt i centrala Stockholm, ätit gott, sovit på hotell. Firat födelsedagsbarn.

Det kom en sjukdom emellan. Någon annans.

Fångade sista snön istället. Och firade nya skidorna. Hemlingby, Gävle.

Jäklar vilken skillnad! Jäklar va´roligt! Jäklar. Jag vill inte ha vår nu.

………………………………………………………………..

 

7 tankar om “Sista chansen

 1. Jodå. Det vill du visst det! Och sommar! För till sommaren ska vi löpäventyra. I Skåne!?

  Ändå kul med nya skidor. Som dessutom går som tåget! Men de får vila sig tills nästa säsong. För NU ÄR DET VÅR! 🙂

 2. Jag håller med Benet. Du får tya dig med de nya skidorna till nästa vinter. Under tiden får du träna grundkondition med löpning på sommarvarma barrskogsstigar och andra tråkiga alternativ.

  På tal om Hemlingby, vill jag passa på att gratulera ULK till slutsegern i årets lagtävling i Bore Cup (knappt före just Hemlingby LK och Vallentuna FK). Snitsarbo besåg den sista deltävlingen i V-tuna i lördags och fick då tillfälle att konstatera att Startnummer X (som en gång för mycket länge sedan brukade besöka löparbloggosfären) fortfarande springer.

 3. Jag är just nu på jakt efter en hel klassisk utrustning på vår-rean, inför nästa år. Jag menar, när man kan få tag på Fischers toppmodell för BARA 4000 spänn,ja då bör man väl slå till?

  Jag kommer att ha köpt skidprylar för 10 000 den här säsongen, jag som inte åker skidor… Och då åker jag ändå fortfarande i löparmundering, för några kläder har jag inte råd med.

 4. Benet: Skåne? Jo, det tror jag allt! Läser som bäst en fin bok om Skåneleden. Så sommar är nog inte så dumt ändå…

  Jumper: Tråkiga alternativ? Egentligen är jag ju ändå löpare. Bara lite förälskad i mina nya skidor för tillfället. Det går säkert över när det börjar lukta blötjord och fjolårslöv.
  Ställde du numret mot väggen? Frågade varför han övergivit oss? Eller nöjde du dig med att fota den goa´ samlingen ULK:are?

  Farsan: Klart man måste slå till! Fast jag fick nöja mig med en icke-topp-modell. Knappt jag fick köpa dessa heller. Säljaren var ytterst skeptisk till att skidorna skulle påverka farten i min skidåkning… Jo, pyttsan! Nya skidor under fötterna och från en gång till en annan åker jag plötsligt en minut snabbare per kilometer. I samma isiga spår.

 5. Nej, men numret tycks åtminstone ha gluttat in hos snitsaren någon gång efter nyår utan att ge sig till känna. Möjligen har han då också klickat på länken hit och om han läser dessa rader kanske han kan ge en bra förklaring till sin tystnad. Som ansvarig svåger lovar jag dock att även fortsättningsvis hålla bloggosfären underrättad om hans framfart. Närmast lär Paris Marathon vänta på hans deltagande i april.

 6. Skoj med nya träningsprylar, blir genast än mer skoj att träna! Ibland när träningslusten sviker, lyckas jag motivera mig till ett pass om jag inhandlar något nytt, helt ok bara det inte blir till en vana…och tur att motivationen inte dalat när jag planerat åka skidor i alla fall:)

  Lycka till i spåret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s