Ombytligt

Bålsta. Lördag 19 mars. Vid elvatiden.

Västra Väppeby. Lördag 26 mars. Vid elvatiden.

När hon väl fick fart på kvasten, gumman Tö, då sopade hon minsann rent på nolltid. Förra helgen var det Swix som stod för fästet, i dag buggarnas ståldubbar. Förra lördagen älskade jag nysnön som föll likt tussar ur träden, idag jublade jag över mjukstuds i mossan.

Från skidåkare till terränglöpare på en vecka. Tur man är anpassningsbar.

…………………………………………………………………….

5 tankar om “Ombytligt

  1. Jag älskar när det bara smäller till! Från vinter till vår på två röda, så man varken hinner gräma sig över det som försvinner eller längta ihjäl sig efter det som ska komma.
    Enda nackdelen; Pumlans skogarderob hänger inte med. Höstens dojjor är minst två nummer för små, och vinterkängorna vägrar hon ta på sig längre. Akutshopping på schemat.

  2. Och bland det första du gjorde när snön försvann var att åka rullskidor !!! Och, ja även här i V-tuna har det kommit ett två eller tre centimeter tjockt snötäcke i natt. Tar du månne en skidtur i kväll som omväxling?

  3. Anneliten: Hos mig låg bara lite florsocker på gräset, som jag räknar med att solen snabbt slickar i sig.

    Jumper: Som sagts ovan, solen gillar puder.
    Tja, man kan ju tro att jag är skidgalen. I själva verket är rullskidandet ett nödvändigt småont. Hälsenorna pallar inte konditionsträning medelst enbart löpning. Och cykla i stormvindarna kändes inte lockande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s