Kemifabriken

Kunde man ju ge sig på.  Att helgens lilla ”träningsläger” skulle få konskvenser.

Eartha Kitt kan slänga sig i väggen. Och varför har Akzo startat verksamhet i in skalle? (Översättning: jag är hes som f-n, och det luktar kemiskt ur bihålorna.) 

Japp. Jag vill bara att någon ska ömka mig lite. Någon tröst när de ofrivilliga vilodagarna blir löjligt många måste man ju få unna sig.

……………………………………………………

 

8 tankar om “Kemifabriken

  1. Ja, ett ”Stackars dig” kan jag väl kosta på mig om du lovar att betala tillbaka när jag gissningsvis i övermorgon får A’s nyutbrutna förkylning.

    (Akzo krävde förklaring, medan Eartha Kitts hest vibrerande röst är välkänd för alla som tittade på teve på 1960-talet, när hon, Jan Malmsjö och ett gäng mimande dansare dök upp i snart sagt varje lördagsshow).

  2. Absolut så är ett ”Din stackare!” på sin plats. Aldrig kul att lukta Kemi… Hoppas det blir ett snabbt tillfrisknande det Trögdenska hemmet. Men vem är Akzo (säger han som, olikt vår käre jumper, inte ids fråga farbror G om svaret…)

  3. Anneliten: Helt säker är jag förstås inte på att lukten kommer från bihålorna. Det kanske är näsan. Händer nästan alltid när jag är förkyld. Virus/bakterier hittar in i bihålorna och fyller skallen med bomull. Och så luktar det kemiskt. Allra mest om jag böjer mig framåt, vilket förstås också gör ont i skallen.

    Jumper: Självklart ömkar jag tillbaka om det blir aktuellt! Håller dock tummarna för att du klarar dig undan. Enligt uppgift lär ag ha tittat på tv på 60-talet. Månlandningen. En knapp månad gammal.

    Benet: Tack! Akzo heter Nobel i efternamn och är ett kemiföretag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s