Förklaring. Ferie.

Man tycker ju att semester borde vara den bästa av tider för bloggande. Och visst hade jag planer. Trodde till och med att jag skulle få tid att omdesigna den här bloggen, som faktiskt börjar kännas lite dammig.

Av allt blev inte ens en liten, liten tumme.

Men nu ska här jäklar stickas en hel vante! Vänta bara.

5 tankar om “Förklaring. Ferie.

  1. Som gammal burebornläsare är jag van vid dina sommarrymningar och vid min ålder är man van att vänta. Över huvud taget är bloggaktiviteten låg under semestrar och helger och störst på vardagsförmiddagar när bloggfolket sätter sig vid sina arbetsdatorer. Införstådd med detta publicerar jag själv bara lättlästa alster i semestertider på min blogg (se här ett genomskinligt sätt att locka läsare till mig).

    Kan dock inte hålla med om att din blogg börjar kännas dammig. Noterar däremot att den spännande fjällakvarellen tagits bort utan att ersättas av något annat konstverk. Snålis!

  2. Anneliten: Är osäker på om jag ens klarar slätvarianten…

    Jumper: WordPress är stenhårda kritiker? Det var i alla fall de som plötsligt inte längre behagade visa min custom backgrund. Orkade inte slåss med dem om saken, utan nöjde mg med den mediokra bordeauxkulören.

    Egentligen borde man kanske tidsstyra sina inlägg? Så det inte blir så upenabrt att man bloggar på arbetstid.
    Hur som. Det är sannerligen skönt att ta totalvila från nätet då pch då. Vara helt offline.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s