Kunglig funktion

Vissa.

Andra.

Men si. Om jag inte hade tagit hand om alla väskor hade löparna i Kung Björn haft obekväm barlast att bära runt banan. Så egentligen är det ju min förtjänst att två getingrandiga löpare sprang in på fina tider, och fick en bra uppladdning inför Lidingö. Och att min cirkelfyskompis P vann överlägset i 6 K-klassen. För att inte tala om alla Svensson och Johansson och Andersson som alla gjorde kanonlopp, alla utifrån sina förutsättningar.

Va? Försöker jag överdriva min egen betydelse? Funktionärshybris?

Liiiite kanske. Fast jag tycker faktiskt att alla som jobbar bakom kulissen på löpartävlingar är värda en varm applåd. Det är mycket jobb. Riktigt mycket. Och jag bidrog bara med en ynkligt liten pyttegrej. Andra i klubben har planerat och donat i månader, byggt tält  till sent in på natten, snitslat banor, skurit bananer, jagat sponsorer osv osv osv. Snyggt jobbat alla!

    

4 tankar om “Kunglig funktion

  1. Trots snitselborttagning och lite tidtagning under TEC, är mitt netto mycket negativt vad gäller tjänst vid sidan av banan i förhållande till snyltlöpning, Fast påhejande är ju också en funktion förstås.

    Noterar för övrigt en kulturperson i resultatlistan, vilket nog gör ert lopp kändistätare än vårt.

  2. Mitt rykte som påhejare bygger helt på att jag själv framhävt denna aktivitet i många blogginlägg och om du skriver skriver några inlägg till om väskmottagning eller säkerhetsnålshopsättning, kommer du att få ett grundmurat rykte som superfunktionär och det kan du väl vara värd…eller kanske rentav… vara väl värd…

    Det bör väl vara den här Ola Larsmo på 10 km?
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Ola_Larsmo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s