2 tankar om “Till påhejare

  1. Gratulerar !! (Resultatsida knas, så jag ser inte den exakta tiden men gott och väl under 3 timmar var det ju).

    Tyvärr hann jag inte se detta inlägg i morse, och kanske var det därför jag missade dig vid den första påhejarstationen, Något rött ekorrlikt slank förbi i ögonvrån upp mot jaktstigen, men jag hann inte se om det var du. Men vid den andra var du en säker obs på långt håll.

    Såg inte heller din kommentar (fanns inte i min dator fredag kväll) om dina logistiska planer, varför jag missade gratulation efter loppet. Får bli en annan gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s