Rosa livförsäkring

Kan man inte njuta av sin löpning, så kan man ju alltid tröstköpa löpargrejer. Och samtidigt satsa på livhanken.

Vizipro från Saucony. Lätt och jätteskön löparjacka, men framförallt sjukt neonrosa . Och alldeles för dyr. Men här på kolsvarta bondvischan gäller det att reflektera allt ljus man kan.

Pretty in pink – kompletterad med reflexväst, pannlampa, reflexband runt vristerna och röda blinkade lampor runt överarmen – ska jag ut och lysa upp novembermörkret!

…………………………………………………………………….

5 tankar om “Rosa livförsäkring

  1. Ja, att man bör se ut som en löpande julgran, förstod jag när jag häromveckan för ovanlighets skull hamnade i mörkret på en väg utan trottoar. Utan ens reflexer (fy på mig) fick jag springa halvt i diket och då var vägen ändå belyst… till skillnad från dina vägar..

    Snitsaren meddelar för övrigt att ditt sökordsproblem är löst.

  2. Ja, fy på dig! Själv mötte jag en sån där mörkernisse en tidig morgon. Hon höll så när på att hamna i min grill. Folk utan reflexer ser man inte förrän på 25 meters håll. Inte mycket till bromssträcka i 70 km/h. Jumper – köp omedelbart en reflexväst! Vill verkligen inte läsa att en löpare blivit påkörd i Vallentuna.

  3. Lovar att inte bli överkörd, åtminstone inte i mörkret, dvs jag lovar att inte springa i mörker utan reflexväst på vägar där bilar kör. Jag är livrädd för bilar även när det är ljust och springer bara på gång och cykelvägar och om jag någon gång hamnar på en väg med bilar, springer jag inte på den utan i diket. Nöjd? Nähä, nej då får jag väl se om jag kan hitta något prisvärt…(Men den rosa jackan tror jag får vara).

  4. Ingmarie: Man blir verklige glad av rosa! Till och med i november.

    Jumper: Iofs tror jag att du skulle vara snygg i rosa, men prisvärd vette sjutton. En reflexväst däremot går att hitta till överkomligt pris i närmsta varuhus. Diket duger inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s