Stjärtvärmeterapi

I morse luktade det nästan bränt fläsk i bilen. Men definitivt stekheta jeans. Det var  så jäkligt mycket november. Huttrande drog jag upp bilsätets värmeslingor på max.

Upptäckte att det är skönt att bli varm om rumpan. Riktigt varm. Allra helst när rumpna i fråga har fått en mycket öm och irriterad punkt djupt inne i vänstra skinkan. Pirrar det månne i piriformis?

Svår att komma åt ordentligt är den i alla fall, muskeleländet. Stretcha häcken genom att använda ratten som mothåll ska man dock undvika. Det är lätt att komma åt signalhornet.

Strecha häcken genom att kravla på skivbordet funkar bättre. Men bör möjligen inte utföras samtidigt som städerskan passerar. Min papperskorg är fortfarande otömd…

……………………………………………………

9 tankar om “Stjärtvärmeterapi

 1. Kan meddela att även positionen för stretch av höftböjaren kan få både städerska och kollegor att skräckslaget rygga tillbaka när de gör misstaget att kliva rakt in i rummet strax efter lunchträningen…

 2. Benet: Det där med pausgympa i mikroformat på jobbet verkar ha gått spårlöst förbi. Annars skulle väl alla sitta och hovera framför dataskärmen, och ingen skulle tycka att det var konstigt.

  Per: Höftböjarstretch är ju faktiskt lite ekivokt. 🙂

  Anneliten: Poff från micron?! Hittade ingen tennisboll att testmickra. Funderade på innebandybollen…

  Paljetten: Jodå, jag stod tryggt och säkert på parkeringen vid jobbet. Men målaren som parkerat bredvid hoppade till lite.
  Tyvärr ingen cirkelfys denna fredag. Utflykt till Gävle.

 3. Aaaah! Rumpvärmare är gudomligt skönt! Tennisboll som Anneli skriver är toppen för lilla piri. Finns många bra stretchövningar att göra på golvet men vet i sjutton om det är enklare (eller populärare) att göra på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s