Rörligt mål

Närmare den olympiska elden än så här lär man ju aldrig komma. Olympisk rörlighet. I mitt fall medelst hockeyklubba. Riktigt skönt är det, och jag är helt klart mindre stel numer. Effekt på löpningen? Har ingen aning, men det känns vettigt.

Bildsvit som doftar Linggymnastik.

Eller en modernare  filmsnutt.

……………………………………………………………

6 tankar om “Rörligt mål

 1. Hm, rörelsen verkar ytterst bekant måste jag säga… Hur som helst – mannen med landets stelaste högersida tackar för tipset och passar samtidigt på att önska Gott Nytt.

  Inte visste jag att du spelat hockey ;-).

 2. Jasså, jag trodde att jag skulle få se rörliga bilder på dig, men där fick jag tji.
  Fråga: Vad fyller pinnen för funktion? Det går väl att göra samma rörelser på fri hand…

  Gott nytt år!

 3. Din blogg är så snygg! Kämpar med att få till en hemsida för mitt nya företag och fick tipset att göra den som blogg i worldpress. Men jag får en ful rest i titeln – ”Just another blog by worldpress” står det. och det vill jag ju inte ha på min hemsida!

 4. anneliten:
  Den där underrubriken är till för att ändras. Själv har jag bara satt ett ”Not” framför, men du kan ersätta den och skriva vad som helst eller ta bort den. Gå till ”Inställningar”.

  (Jag har för övrigt också en annan wordpressblogg som jag använder mer som en hemsida och tycker att det går bra så länge wordpress håller öppet. Man erbjuds också att mot betalning göra den till ”sin egen”).

 5. Gott nytt alla!!

  P: Visst känns den mycket coolare nu, när man vet att den heter olympisk rörlighet? 🙂

  Jumper: Rörliga bilder på mig?! När jag knappt lägger upp en stillbild i kraftigt motljus. Det går alldeles säkert utmärkt att göra rörelsen utan pinne, men det känns mindre Ling.

  Anneliten: Tack! WordPress har sina egenheter, men det mesta går att fixa under inställningar. Själv har jag lagt in den egna titeln in själva huvudbilden ”headern” och valt att dölja bloggens titel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s