Hungerhurv

Egentligen var det förstås ingen riktig hurv. Jag varken frös eller rös, jag bara skakade lite.  Men för allitterationens skull får det bli hurv.

Hungrig var jag definitivt. Cirkelfys på lunchen, utan lunch, är ingen bra idé. Passet börjar 12:15. Jag brukar äta en timme innan, jobba lite till och sen promenera de 400 metrarna  till F&S. Idag drog möten ut på tiden. Hann jag inte få i mig mer än en soggig morot och tre tuggor kalla nudlar.

Vid tredje varvets skivstångsrodd började armarna skaka betänkligt. Sista boxhoppen genomfördes med gelélår. Att hålla en skivstång över huvudet är riskabelt med vibratodarr i axlarna.

Och magkurr ekar högt i kaklade duschrum.

…………………………………………………………………….

9 tankar om “Hungerhurv

 1. Oombedd tar jag fatt i ovidkommande pusselbitar jag hittar. 400 meter till gymmet. Över fälten där det någon gång stod en målad ko?

  Upptäcker att sökfunktionen är borttagen i bloggens nya snygga förpackning. Tanke? Jumprar snokar för mycket i dina gamla inlägg? Nuet och framtiden gäller?

 2. Jumper: Jag har förstås inte kontrollmätt sträckan. Men bekvämt nära är det. Och jag passerar mycket riktigt fältet, snarare en gräsmatta, där det stått en målad ko. Av fälten på Ultuna återstår inte mycket. Allt är numer en gigantisk byggnadsarbetsplats.
  Har inte ens tänkt på att sökfunktionen försvunnit. Ska kolla om den går att få in i nya temat. Självklart vill jag hjälpa mina trogna besökare att hitta det de söker!

  Ingmarie: Alldeles säkert!

 3. Träning på lunchen är guld. Något jag MÅSTE ta tag i igen. Nu på det nya stället! Soggiga morötter är inte lika guld. Men roligt. 🙂

  Bra att du håller igång träningen så att du är fit for fight på årets TSGUE på Österlen. För du ska väl med????

 4. Anneliten: ja, antingen gör man situps och är hela tiden rädd att lunchlaxen ska hitta upp igen, eller så ligger man och drömmer om isterband. Typ.

  Jumper: sökrutan är på g. Ska bara bråka klart med wordpress först.

  Benet: det ser lovande ut för ett skåneäventyr i vår. Tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s