Veligt värre

Nu behöver velpottan lite hjälp med målbilden. Dags för folkomröstning!

(Här låg en gammal omröstning. Som havererat totalt. Rösta i ovanstående inlägg!)

Om jag kommer att följa folkviljan? Vi får väl se om de diktatoriska fasonerna tar över.

.

9 tankar om “Veligt värre

 1. Eftersom ditt maskineri inte tillåter jumper att kommentera, får jag göra det för hans räkning.

  Jumper kommenterar: Funderar och försöker tänka bort mig själv i sammanhanget. Får man bara rösta på ett alternativ?

 2. Ingmarie: Det är likosm det som är problemet. Jag vill göra allting på en gång. Så nu försöker jag bestämma mig för vad jag ska göra först. 🙂

  Snitsaren: Va, får inte Jumper kommentera? Mystiskt!
  Jumper: Jag tror jag tillät flera val i omröstningen. Men den där Polldaddy är lite otillförlitlig.

 3. Min röst föll på 45 min på milen men det är kanske bara en spegling av mina egna tankar!! Försökte fylla i ”författare” i Other också men det kanske inte fungerade.

  För övrigt drabbar jag Enköping i helgen, alltid svårt att planera när det blir löpning men en tur på söndag ska det bli, antingen ett besök på Enavallens tartanbanor eller en längre runda. Problemet är bara att jag inte har någon runda längre än 15km (T o R Bredsand) och en sväng runt stan) rekad. Rekommendationer?

  • Författare? Smickrare där! Helt klart är i alla fall att löpning och författarskap verkar vara en bra kombo. Murakiami, Oates….

   Varmt välkommen till Enköping! När det gäller rundor som utgår från själva stan´ är jag rädd att jag har dålig koll. Enda gången jag springer i närheten av stan är jag på väg därifrån, längs Upplandsleden från Gånsta och hem till Lillkyrka/Veckholm. En jättehärlig utflykt! Spring hem till mig vettja (cirka 26 K), så fixar jag återhämtningsmellanmål och skjuts tillbaka till stan!
   Annars tycker jag att det här rundan ser lovande ut. http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=387936

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s