5 tankar om “Omval!

 1. Jumper säger:
  Har inte hunnit rösta än. Velar än värre än du. Jag inser att jag ska stödja det förslag som jag tror du får mest glädje av och inte det som passar mig bäst. De flesta av förslagen ligger långt bortom min värld och frågan är om jag vill se också dig försvinna in i multisport- och triathlonträsket. F&S-ledare tror jag du är som klippt och skuren för och orientering i Hallands bokskogar kunde jag själv tänka mig om det inte vore för logistiken. 45 minuter på milen är väl som 50 minuter för mig, vilket jag klarade för troligen sista gången i livet i somras. Själv springer jag Kungsholmen Runt i maj, men det är kanske lite för beige för dig (finns 10 km också)? Staplarna på funbeat kan du strunta i.

 2. Jumper: Det glädjer mig att du verkligen engagerar dig! Verkligen! Kungsholmen runt känns inte så lockande, nej. Möjligen 10 K som mål på vägen mot de 45 minuterna… Men det är ju det där med slätlöpning. Terräng är ju så skoj. *velar* Äh! Jag tror jag börjar med basket.

 3. Jumper svarar:

  Ja vad då, det är ju din framtid det handlar om!! 🙂

  Känner mig lite som fadern som önskat att barnen ska gå i hans fotspår, men inser att de har ett eget liv. Om du är så velig, tycker jag att du ska pröva de flesta av alternativen. Det mesta går ju bra att kombinera med (tror jag) ömsesidigt gynnande (Själv hann jag i fjol med både TEC, banlöpningssatsningar och orienteringsrevansch mm mm, utan att jag kände mig stressad). Det förvånar mig att du inte har Vasaloppet som alternativ, Om jag inte minns fel hade du ena benet där för något år sen och du är ju också en bättre skidåkare än de flesta. I ”en svensk klassiker är det väl 30 mil cykling som är värst för dig (eller är det mig jag talar om?), men det behöver du ju inte börja med. Ett trevligt lidingölopp kan då vara en (visserligen dyr men) bra början?

 4. Jumper: Det kan nog bli alla alternativ – förr eller senare. Men jag tänkte jag skulle fokusera lite. Och slippa köpa både racercykel, MTB, simkurs, kompass, kanot och nya skidor.

  Jonna: Jag skulle bra gärna vilja klara klassikern. Om det inte vore för det där med Vansbro…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s