Hockeyfantast

Just nu pågår hockey-vm. Två veckor med hockeymatcher på tv varenda eviga dag. Tycker jag är skitbra!

Jag är helt ointresserad av hockey. Fullständigt. Sambon däremot – han är galen i hockey. Fullständigt.

Så han sitter i soffan och tittar på tv, vilket ger honom lite halvdåligt samvete. Moraliskt övertag undertecknad, som skamlöst utnyttjar situationen. Suckar lite teatraliskt över att det är hockeymatch. Igen. Petar honom uppfordrande med tårna i bröstkorgen. Vadmassage, tack!

Lagom till finalen kommer jag att ha vadmuskler möra som oxfilé. (För tillfället påminner de mer om seg och trådig högrev.)

2 tankar om “Hockeyfantast

  1. Måste erkänna att jag också är ointresserad av ishockey numera (annat var det på Sura-Pelles och Uffe Sterners tid) och jag har inte sett någon match. Vet dock ungefär hur det går och kan möjligen klämma fram namnet på någon spelare, detta till skillnad från sambon som inte ens känner till reglerna i ishockey. Någon fotvård har jag alltså inte att vänta (Svårt att ge när man sitter med en bok?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s