Promis

Två personer har gått före mig i nysnön längs vägkanten. De har större fötter än jag. En går med fötterna utåt. Lite ankvarning. Det står Ecco under sulan på den andras skor. Bådas steglängd är densamma som min. Promenadlängd.

Ärligt. Man kommer ju för sjutton ingen vart är man promenerar! Och får roa sig bäst man kan med att leka följa John i andras fotspår.

Men.

Promenad är ändå tusenfalt bättre än horsisontalläge!

8 tankar om “Promis

  1. Det låter behagligt och lovande!
    (Det påminner mig om vintervändbanan som jag förr sprang om vintrarna och då vid nysnö konstaterade att stegen alltid blev längre på hemvägen. Jag minns också att jag introducerade ”spårleken” när barnen var små och det snöat, varvid de fick följa mina spår i konstiga turer … Så roade man sig förr i tiden).

  2. Ja, nu har jag bestämt att det räcker och blir över med sjukdom för det här året! Steg 2: få fart på den degiga kroppen som förslöats totalt.
    Spårleken fortsätter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s