Sofflock och pock

Efter två veckors träningsuppehåll är kroppen avgiftad. Endrofinabstinensen lyser med sin totala frånvaro.  Sofflockets locktoner är svåra att motstå. Och inte blir det enklare när en spinnande kisse parkerar på magen och sprider mjukvarm kärlek.

stella

Igår kväll var det omöjigt att övervinna lättjan. -20 underlättade inte. Men idag behövdes inget endorfinsug för att få mig att sätta av nedåt postlådan. Pomenerandes.

vintersol

Hade dessutom redan ångan uppe eftersom jag just kommit hem från gymet där jag mjukstartat mitt träningsjag igen. Blev halvt slut efter tio minuters uppvärmning på crosstrainern. Helt slut efter en knapp timmes lätt styrketräning. Patetiskt. Men å andra sidan finns stor potential till förbättring. Sånt är tacksamt!

6 tankar om “Sofflock och pock

  1. Ingmarie: Tio minuters crosstrainer hade räckt hur bra som helst. 🙂

    Jonna: Det går verligen förvånansvärt snabbt att vänja sig av med träning. Och plötsligt inser man vilken bedrift det faktiskt är för vissa att ta sig ut och träna. Har man inte nått endorfinsstadiet krävs otroligt mycket mer viljestyrka, än för den som är lite småberoende.

    Västgötskan: Hoppas du har rätt! Vill gärna slippa ifrån detta wettex-trase-stadium snabbt.

    Malin: Gäller bara att se till sig själv, och inte råka snegla på träningskompisarna som tjuvtränat vidare medan man själv legat för ankar. Taskmörtar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s