Lättyoga

Lätt? Allt är relativt.

Halta hunden, krokiga kobran och en ko med mastit.

Så såg mina tolkningar av de klassiska yogadjuren ut. Jag är helt klart inte så smidig. Finns lite att jobba på om man säger så.

Så jag ska ge F&S yogapass ett par gånger till. Nästa gång kanske kobran bara är lite krum.

10 tankar om “Lättyoga

 1. Yoga, se där ännu en vit fläck på min träningskarta.

  (Men jag vill minnas att Tildo (om någon ännu minns hen) uppgav sig bland mycket annat ha tränat yoga där hen förutom att säga ”Namaste” och göra solhälsningen fick härma diverse djur och liknande, bland annat kobran. Favoriten var visst ”stolt krigare”. Låter det bekant? )

 2. Haha! Du är ju bara för jädra rolig!

  Det pratas/twittras/skrivs mycket yoga nuförtiden tycker jag mig kunna märka. Skulle bra gärna vilja testa, men det är som vanligt den där tröskeln man (jag?) ska ta sig över då det handlar om gruppträning på utsatt tid. Jag är ju så förbannat dålig på att planera. Men att få göra en krympande kobra lockar onekligen!

 3. Hihi, hög igenkänning på det! Såklart kan man döpa om den, det svåra är väl bara att få någon att härma dem, för alla har vi ju våra egna egenheter…

 4. Anneliten: Ledaren kallade den för ko. Men jag är inte helt säker på att han och andra yogis skulle vara överens om terminologin. Jag tyckte hans ko var en del av katten. Den där där man står på alla fyra och krummar och svankar med ryggen.

  Niklas: Hihi! Vandrande pinnar har väl flera ben? Jag tror du klarar yoga även om ett gått av. Testa vettja!

  Jumper: Krigaren låter absolut bekant, den rörelsen gillade jag. Luktade cool kampsport. Solhälsningen är kanske för avancerad för F&S yoga 1. Men namaste säger ledaren efter passet. Ingen av oss noviser vågar oss på att svara.

  Benet: DVD och sätt igång på en matta hemmavid? Fast jag tror iofs att det är lättare med lite liveguidning, speciellt när det kommer till det där med andningen.

  Malin: Ska föreslå ledaren att vi kör mina varianter nästa gång. Kanske kan jag bli upphovskvinna till en helt nya form av yoga. Rajtantajtan-yoga?

  Malin: Jag är väldigt glad att alla andra hade fullt sjå med sina egna varianter, och inte hade tid att fnissa åt mina krumbukter.

 5. åh, skulle verkligen behöva ngn slags nybörjaryoga…

  men du, det kommer gå bra med hjärtat! du har ett så himla starkt hjärta, kanske därför inte kurvorna ser normala ut! håller tummarna!

 6. Tack för tumhållningen, Jonna!
  Det är bra skönt med yoga. Även om man känner sig som ett stelopererat kylskåp. 🙂 Om inte annat blir man lugn i sinnet under den avslutande avslappningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s