Lite lojt

Fuskade med min fotrehab igår. Och i förrgår. Och dagen dessförinnan. Var slö helt enkelt. För slö för att sitta i soffan och knöla ihop en handduk med tårna…

För att stärka rehabmotivationen reggar jag även fem minuters fotövningar i min träningsdagbok på Funbeat. Tänker mig att det ska funka som piska, men det har uppenbarligen liten effekt på  latmasken.

Appropå lat (men ingenting annat) har en av kollegerna varit i Flen, och satt upp det här fotot på anslagstavlan. Jag skrattade väldigt högt.

lat

7 tankar om “Lite lojt

  1. har sett den där skylten förut, väldigt bra, klockren!

    lycka till med rehab! du får visualisera det underbara i att vara skadefri och kunna löpa utan begränsningar sen…

  2. Själv ganska dålig på att följa doktorns ordinerade regelbundna träning av vissa småmuskler, förstår jag dig, fast i mitt fall kallar jag det mer glömska. Att sköta den stora, riktiga träningen är lättare trots att den egentligen är jobbigare och kräver ombyte.och dusch efteråt.

  3. Haha, klockren! Ja, det räcker väl med att folk kör bil av ren lathet!

    Och du, var noga med fotrehaben nu. Vips så är det barmark och då vill du inte sitta inne och längta bara för att du var lat.

  4. Jonna: Bra idé med visulisering! Ska måla upp en vacker skogsstig i sinnet nästa gång soffan lockar mer än enbensböj.

    Jumper: Kanske borde man hoppa i träningskläderna innan man ger sig på tåhävningarna? Skulle möjligen få det hela att kännas mer meningsfullt. Och så unna sig en kokhet dusch efteråt.

    Niklas: Ska skärpa mig. Genast!

  5. Misnt sex gånger om dan alltså. Då förstår jag att det kan vara lätt att glömma förmiddagsövningen eller eftermiddagsditon. Kanske går det att jogga igång minne genom att koppla övandet till ngt man gör flera gånger om dagen. Typ, stoppar ngt i munnen, går in i köket, läser mejlen, gör ett toabesök eller vad det nu kan vara.

Lämna en kommentar