Vikingabrudar

I flera veckor har Carina och Kristina hållit oss på halster. Antytt att de har ett riktigt löparäventyr på G. Ett löparäventyr vars innehåll skulle avslöjas på kvällen den 7 mars.

Men jag fick reda på det redan i morse! Bara för att jag bor i Sveriges metropol nummer ett. Och läser en dagstidning som alltid är på hugget – Enköpingsposten (bara en aaaaning ironi).

ep

Japp. Jag blev förvånad. Här har man väntat och väntat. Och så lyckas EP leverera den glada nyheten lagom till frukost. Kul!

Och vilket kul äventyr de ska ge sig iväg på sen! Kul  – och alldeles lagom galet. Att springa och paddla kajak i vikingarnas spår, från Miklagård till Stadsgård. Fyra månaders 300-mila-äventyr. Heja er tjejer!

(Vadå  jag skvallerbytta? Självklart publicerade jag inte mitt inlägg innan Carina och Kristina släppt nyheten på sina egna sajter!)

5 tankar om “Vikingabrudar

  1. Ja, jösses flickor !! (säger jag dagen till ära och möjligen som självupptagen besvärjelse inför morgondagen).

    Bara paddlingen från Finland är ett tillräckligt äventyr i sig !!

    Trodde först att de skulle färdas på vikingavis längs ryska floder, varvid jag lika självupptaget skulle nämna mina vandringar längs sådana, men den här vägen är nog intressantare och mer omväxlande, i synnerhet om man är en social natur. som gillar att träffa nya människor…

  2. Det som nästan är bäst med att folk ger sig ut på såna här äventyr är at man faktiskt själv inser att det är möjligt – kanke till och med för en själv. Någongång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s