Bortkollrad

Jag hade tänkt gå på cirkelfys idag.

Men kroppen tyckte  annorlunda. Är nämligen rätt säker på att det är den som lyckades distrahera minnet i morse. Träningsväskan står följaktligen kvar hemma.

Kroppen gjorde rätt i att fatta beslut ovanför mitt huvud (eller utan mitt huvud). Eftersom jag knappt orkar stå vid skrivbordet är vi (kroppen och jag) alldeles säkert i behov av en vilodag. Tur att nån har lite vett och sans i familjen!

(Var i hela friden har jag rullat skrivbordsstolen?)

4 tankar om “Bortkollrad

  1. Klok kropp (i samarbete med ditt undermedvetna bättre jag), men du får vara glad så länge den bara påminner dig med glömska och inte som ibland med värre symptom. Stolen står ute vid kaffeautomaten.

  2. Du kan ju alltid sympatisera med Norge och på nationaldagar ska man inte göra mer än nödvändigt. Själv har jag suttit hela dagen, vilket inte hänt sedan jag vet inte när. Inte någon latent norsk gen, utan ett tröttsamt prov, så nu är jag Swedsec-licenserad. En brasklapp. Ha en trevlig elg!

  3. vad stark du är som står så mkt att du inte ens minns vart du har stolen! jag försöker stå ibland men det blir väl inte så ofta som jag ”borde”..

  4. Snitsaren: Den har antagligen lärt sig av höstens misstag och tar till en effektivar strategi.
    Niklas: Licenserad minsann. Då återstår väl bara certifiering och ackreditering för att man ska kunna lita på dig: 🙂
    Jonna: Den får liksom ben den där stolen. Det intilligande konfrensrummet har för få stolar, och kollegerna slår till så fort jag lyfter på rumpan.Försöker stå halva arbetsdagen, men det blir nog snarast en fjärdedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s