Utvisning

skorNu går det banne mig inte att ha inneskorna stående inomhus längre! Efter träningen åker de obönhörligen ut i skamvrån på förstukvisten. Ärligt talat går det nog egentligen inte att ha dem på träningen heller. För nog håller sig väl ändå medmotionärerna på F&S på väl tilltaget avstånd? Ligger jag inte väldigt ensam i ett eget hörn på den blå mattan under sit-upsen?

Själv håller jag andan när det är dags att stretcha baksida lår medelst framåtböj med handflatorna mot golvet. Nosen kommer nämligen alldels för nära skodonen då. Knyter blixsnabbt upp skorna efter passet, slänger ner dem i en platspåse och knyter åt. Hårt.

Mamma tvättade alltid mina gympadojjor tvättmaskinen. Har hört att det ska vara dåligt för skohälsan, men mot de här stinkbomerna finns nog ingen annan råd.

6 tankar om “Utvisning

 1. Gissar att dina medmotionärer tänker likadant som du och inbillar sig att deras lukt skrämmer bort dig, ty nog har hon den där lilla pigga norrländskan lagt sig ovanligt långt bort… Om du vill vara på den säkra sidan kan du ta med mig i gruppen så vet ni i alla fall varifrån stanken kommer… och i mitt fall är det inte bara skorna utan också tröjan som inte tvättas mellan varje träning.

  P.S. Vad har hänt med MaxochNisse?

 2. Jumper: Du är så välkommern så att följa med mig på F&S!
  Som evis bomullströjsanvändare kan du ju ändå tvätta kläderna i ordentligt hög temperatur mellan varven och få bort svettodören. Jag må föredra funktionskläder, men till slut börjar de ohjälpligt stinka och går aldrig att få riktigt rena.

  Ingmarie: Det här är absolut ett par skunkvarianter! Ska testa såptipset innan jag utsätter skorna för centrifugmisshandel.

  • Ja jag läste din kommentar, men när jag skulle skriva ett svar i går morse, var det stopp. Något ”malicious content” kan jag inte minnas. Om inte det citerade speakern ramlat in på sidan och känt sig förtalad och klagat förstås, ha ha. Möjligen är betalbloggen inte betald eller nåt. Ska fråga finansiären N. Men kanske har såväl Max som Nisse dött för gott.

  • Och vad tröjorna beträffar känns de fräscha igen när de tvättats efter ett par tre träningar, och när jag riskerar att träffa löparvänner ser jag till att vara nytvättad, utom med Anna förstås, stackarn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s