10 tankar om “Löparlådan

 1. så är det…. man behöver bara mer och mer! MEN! I jmf med de andra idrotterna jag prövat på, längdåkning, cykling mm. så kräver ändå löpningen minst…

 2. Malin: Skönt att höra att det inte bara är jag… 🙂
  Ingmarie: Det är för att du är proffs! Löparwannabes däremot köper massor av små (och stora) prylar och hoppas att de ska göra susen. 🙂
  Jonna: Det har du ju förstås alldeles rätt i! Och dyra är de också, prylarna. Skulle jag någonsin få för mig att testa triathlon måste jag nog först börja jobba extra som tidningsbud.
  Andreas: Haha! Jag skyller lite på att alla prylarna inte är mina. Spänningsmätaren till exempel. Den är sambons. Och varför den ligger i löparlådan är något av ett mysterium.
  Anneliten: Konsumtionsspökte kan verkligen ge mig dåligt samvete. Stillar det något genom att skippa ytterligare ett skoköp.
  Staffan: Batteriet på pannlampan räcker väääldigt länge på en laddning. 
  Stor plats tar den, pannlampan. Som har sällskap av ett par äldre kusiner i lådan. Samma sak gäller vattenflaskbältena. Lådan rymmer ett gäng äldre versioner som i praktiken gått i pension. I lådan ligger väldigt många typer av reflexer, och x antal trasiga hörlurar.

 3. Inser med anledning av ditt svar till Ingmarie att jag är proffs. Fast min nu sex år gamla löparklocka (som lagrar hundra mellantider!) tar naturligtvis mycket plats mellan fruktfatet och kanelburken på köksbordet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s