5 tankar om “Glycyrrhizin

  1. Hjälp! Och jag som tycker att mina 2-3 Türkisk peber om dan är i överkant med tanke på salt och blodtryck med mera som jag egentligen inte vet så mycket om. Men jag förstår dig, för saltlakrits är gott .

    (Alltså 2-3 st karameller, inte burkar). 🙂

  2. Malin: Fint ord va! Som hämtat ur Ursula K Le Guins värld.
    Anneliten: 🙂 De höjer åtminstone mina livsandar, de små katterna.
    Jumper: Den dagens dagsdos som tur var, inte varje dags, fär då skulle nog mitt hjärta studsa sönder. Men det slinker ofta ner en liten ask när jag passera godishyllan. När jag fyllde 25 fick jag sjukt många askar i present. Tårtan var dessutom dekorerad med salta kissar.
    Ingmarie: Det betvivlar jag. Nog mest socker, gelatin och salt. Oerhört nyttigt… Men gott! Tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s