1 k inlägg

klocka2

Inte K, som i kilometer. Utan k, som i kilo. Det här är mitt tusende inlägg på bloggen. Det första var kort: ”Mitt sinne behöver en väckarklocka. Dags att blogga.” Väckarklockan tycks ha stannat under december, men jag hyser ändå ett visst blogghopp om 2014.

Gott nytt år!

9 tankar om “1 k inlägg

 1. Det låter bra!

  Och stor gratulation till jubileet! (här ligger snitsaren i lä med bara en dryg fjärdedel så många inlägg).

  Och ett gott nytt år med hela hälsenfästen och mycket omväxlande löpning.

  önskar jag och jumper.

 2. Grattis! Är bara uppe i typ hälften på samma tid, men så hade jag ett uppehåll på typ 2,5 år mitt i oxå…

  Gott nytt 2014 med hopp om många stigar, löpsteg och annat kul!

 3. Grattis till jubileet! Eller jubeliumet, som vi brukar säga i schtaan. Själv har jag hunnit med två inlägg i min nya blogg. Den gamla räknas väl inte, eftersom den befinner sig i twilightzonen. Det gör jag väl förresten själv också, så den nya räknas nog inte heller?

  Gott Nytt År! Ska bli skoj att följa varje gram på ditt nästa kilo!

 4. Visst kan man väl ändå kalla 1000 inlägg för en ”milstolpe”, eller måste man vänta till 10 000 inlägg? Grattis i alla fall och Gott Nytt År!

  Du har visst också var lite blogg-frånvarande…välkommen tillbaka… 🙂

 5. OJ, tusen inlägg, även jag ligger ca 300 inlägg back där…jag hoppas vi kan se fram emot ett 2014 med positiva upplevelser i löparskor och vassa pennor som med lätthet formulerar eleganta blogginlägg om tillvaron. Gott Nytt År!

 6. Snitsaren: Tack! Jag hade hoppats att hälsenefästet skulle avge som nyårslöfte att lämna mig i fred, men tyvärr…
  Malin: Tack! Testade årets första nya stig i dag. Den var fin!
  Oliver: Så roligt att du är tillbaka – varmt välkommen! Du och ditt vackra språkbruk har saknats mig.
  Ingmarie: Tack! Nummer 1001 är i alla fall på g. Och idéer finns för 1002. Längre än så vågar jag inte lova.
  Malin: Måste erkänna att det känns lite bra att man saknas lite.
  Andreas: Tack! 10 000 är väldigt, väldigt mycket. Men det är ju så många timmar man lär behöva träna på ngt för att bli riktigt bra, så milstolpen kanske ligger där. Får nog sluta ta paus ibland.
  Staffan: Letar efter pennvässaren. Det stora antalet tror jag beror delvis på att jag till en början drev två bloggar som jag sedan parade ihop till en. På den tiden var jag dessutom betydligt mer idog som bloggare och avrapporterade varje träningspass.
  Snorkkis: Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s