Gymmyglaren

Virar in mig i handduken, greppar schampoflaskan och går mot duschen. Stannar halvvägs. Ska det verkligen vara nödvändigt att blöta ner mig? Jag är ju knappast svettig.

En timme på gymet och fortfarande liljevit i ansiktet. En timme bland medicinbollar och skramlande skivstänger och inte en svettdroppe i pannan, än mindre droppande från nästippen. Kanske blev jag lite, lite varm på ryggen tillsammans med det tilltufsade trx-bandet. Lite ljummen åtminstone.

Lägger femtio spänn på en gästbiljett på F&S i Örnsköldsvik och så maskar jag. Slösar bort både pengar och tid på att ligga på den gräsgröna, stickiga mattan och slölyfta en hantel.

Duschar. Använder den blomdoftande gratistvålen. Bastar. Duschar igen. Länge. Tar mer tvål. Räknar det som valuta för insatsen, när nu självdisciplinen byttes mot lättja.

6 tankar om “Gymmyglaren

 1. Nu är väl feelgoodjympa ingenting att skämmas över och om tvålen doftar gott är det ju inte helt bortkastade pengar? Undantagsvis behöver ju heller inte F&S tolkas strikt fundamentalistiskt.

 2. jag svettas inte heller så mkt på gymmet fast träningsvärk har jag dagen därpå så det måste ju gett något? basta osv. är det skönaste med att gå och träna på ”lokal” och inte hemma/ute.

 3. Oliver: Inte så mycket feelgood heller, tyvärr. Den stacks så förbaskat den där gröna mattan jag låg på. Men nog kan feelgood vara bra. Också. När det är det jag planerat för.
  Jonna: Drömmer om en bastu hemma. Skulle vara superskönt att krypa in i efter ett rejält långpass.
  Jonna, Malin och Malin: Ingen träningsvärk här inte, så det fuskades helt klart. 🙂
  Men visst har ni rätt, det går absolut att skaffa sig träningsvärk på gymet utan svettfloder. Och få jättebra träning. Fast jag vill ändå helst bli sjöblöt och spytrött.
  Anneliten: Jorå. Nästa vecka. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s