Glömska

savja

Jag hade glömt det. Igen. Att jag borde springa oftare på lunchen. I Lunsen. Blekt, diskyligt solljus mot speglar sig i fjäderfrusen is gör ju underverk för själen. Precis som att springa på frostludna spänger över samma is, och låta knarret från halvmurket trä överrösta den egna andningen. Jag måste komma ihåg det!

7 tankar om “Glömska

  1. åh härligt! Jag tänker redan nu att den dagen jag är inne i ”ekorrhjulet” med hämta lämna dagis osv osv, så ska jag försöka lunchträna iaf ngn gång i veckan!

  2. Jonna: Håll fast vid den intentionen! Tror det är ännu viktigare när man har riktigt små där hemma, för springer man på lunchen behöver man nu inte träna på kvällen och slipper ev. dåligt samvete.
    Snorkkis: Nog känns hjärnan bra mycket piggare efteråt!
    Oliver: Jag har svårt att koppla bort skallen när jag springer. I alla fall när jag såsar på. Under stenhårda intervaller (om jag minns rätt) orkar jag inte tänka. Alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s