7 tankar om “Bling-bling

 1. Efter att ha nu mött namnet ”gaffatejp” på denna blogg två gånger, börjar ja ana att det finns (även om min lånade padda rödmarkerade). Jag kände en som brukade laga allting med ”plastic padding”, men det var inte lika flådigt. Själv har jag silverkalufs och behöver inget extra bling.

 2. På min Garmin gick söljan som håller ordning på remmen av. Men metalldelen i söljan hade spår som det gick trä ett gummiband i. Gummibandet hittade jag i min hustrus syskrin och med nål och tråd därtill så lyckades jag knåpa ihop en fungerande sölja.

  Garmin borde utfärda ett pris till oss hemmapysslare som håller liv i deras produkter långt efter dödsdatum.

  Gaffatejp är för övrigt en guds gåva till mänskligheten. Kan vara ett gissel också. Minns när jag sprang ett maratonlopp med gaffatejp under sulorna. Jag hade tejpat över några dräneringshål för att inte få grus i dojorna på vägen mellan ÖIP och startfållan. När jag skulle dra bort tejpen satt den fastvulkad i sulorna. Det blev lite småhalt vid vätskekontrollerna, men annars gick det bra och med tiden (många mil senare) nöttes tejpen bort.

 3. Veronika: Kanske borde jag klistra fast några av dotterns pysselbriljanter kring boetten också? 🙂
  Jumper: Silvertejp är nog ett vanligare namn kanske, men något missvisade eftersom tejpen också finns i andra färger. Eller duck tape om vi ska vara internationella. Plastic padding är också ett mirakelmedel, men måste jag välja vad som ska med i handväskan blir det en rulle tejp.
  Ingmarie: Löparmundering – rough style. 🙂
  Oliver: I jämförelse med ditt handarbete framstår en simpel bit tejp rent amatörmässigt. Men det funkar utmärkt! Faktum är att klockan till och med känns lite bekvämare eftersom armbandet numer har lite mjuk stoppning. Produktveckling!
  Iiii, kan gott tänka mig att gaffatejp och sportdrycksvåt asfalt är en vådlig kombination. Föreslår sån där tejp som man lindar hockeyklubbor med om du ska tejpa under skosulor ngn mer gång.
  Mammaspring: Jesustejp? Spännande ordvariant! Tro om det har att göra med att tejpen är en frälsning för hemmafixare?
  Malin: 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s