Knådad

Innan tror jag alltid att vaderna kommer att bli värst. Att det är de som kommer att få mig att sätta tänderna i frottéhandduken. Men icke. Varje gång är det nacke och axlar som förvandlar massagen till helvetes pina.

Löparbenen spinner. Kontors-gamnacken ylar.

Självklar konklusion: jag springer för lite och jobbar för mycket.

9 tankar om “Knådad

 1. Låter som helt rätt konklusion. Eller så behöver du göra något åt arbetsställning och/eller stress. Har du hört talas om Swopper? Min favoritstol. Tyvärr har jag ingen nu när jag är egen företagare…

 2. Efter en vinter med nacke-axlar-problem kan jag varmt rekommendera såväl rosa hantlar som armhävning mot vägg. Vill inte påstå att området spinner, men det gör inte längre ont och knakar inte lika högt som förut.

  Men massage är säkert bra det också.

 3. Swopper hade jag aldrig hört talas om (sån tur att google finns!). Ser väldigt ergonomiskt smart ut. Men frågan är om vår kontorsmöbelansvariga skulle godkänna den. Den skär sig kanske mot den enhetliga stilen…
  Men ståbord är godkänt. Och sånt har jag faktiskt. Funkar jättebra mot gamnacken, bara jag kommer ihåg att köra upp det. Eller ner det… ibland drabbas jag istället av oerhört ömmande fotsulor.
  Måste hantlarna vara rosa? Jag har så svårt för rosa.
  Iiii! Hoppas chefen inte läser min blogg. Finns en risk att jag kan tyckas ha fel fokus i livet. Ur företagsledningsperspektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s