4 tankar om “Glad midsommar!

  1. Tack! Jo, här gjordes också vad som kundes för att följa midsommarens ritualer. Sillen hoppade jag dock trots att sådan bjöds oavbrutet i ett otal former, den ene mer delikat speciell än den andra. Knäckebrödet och dillpotatisen känner jag dock igen från min tallrik. Vad som hälldes i mina glas av olika storlek minns jag inte men jag tror att även det var som det skulle.

    Terränglöpningen byttes i mitt fall mot väl så ansträngande ”gång alla veckans tidiga morgnar runt en midsommarstång”, säckhoppning, dragkamp med mera. Den pliktskyldiga sjösättningen av två båtar och en brygga (med hjälp av jumper, sköterskan, Startnummer X med flera) gav också bra träning för bortglömda muskler. Nu tillbaka till den behagliga sommar, som även tillönskas dig!

  2. Snitsaren: Du kryssade helt klart i de flesta midsommarrutorna ser jag. Själv nöjde jag mig med att titta på ringdans och annat i lekväg. Eller snarare; Pumlan vägrade att låta mamma leka groda – ”pinsamt!”
    Malin: Eller hur! Mötte en okänd bilist som vinkade glatt. Jag tror det var blommorna som gladde.
    Anneliten: Har sällan varit så stadig på fötterna. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s