Standardmjölk

Först tänkte jag påstå att sommar- och semestertid innebär f-n så mycket mellanmjölk. Mellanmjölkspass alltså. Såna som är varken hårda eller lätta. Men sen insåg jag att jag i princip bara pysslar med lättmjölk. Vecka efter vecka av fjösträning. Njutbar och vacker visserligen. Men fjösig.

Tills igår.

En timmes TMI på F&S. En rejält glas gammeldags mjölk och världens endorfinkick 10 wallclimbs, 20 pull-ups, 30 handrelease push-ups, 40 wall balls, 50 sit-ups, 60 overhead utfallsgång, 70 svingar, 100 burpees. (Eftersom jag inte är riktigt rätt funtad när jag är hög gjorde jag 200 burpees.)

Så idag.

Konstaterar jag att fullfeta mjölkprodukter har bieffekter för en ovan drinkare. Typ gallproblem och träningsvärk från helvetet.

5 tankar om “Standardmjölk

  1. Ska gallproblemet tolkas medicinskt eller symboliskt-psykologiskt? Oavsett vilket är reaktionen begriplig, ty 200 burpees (!!) motsvarar väl en veckas ”köksgympa” här hemma (där ett pass omfattar 2×10 dips mellan stolar, 2×10 pull-ups hängande under bord, 20+15 sitt-ups växlande med benpendlingar, 60 sekunder planka, 2×7 hantellyft per arm (5kg) med rak arm utåt, 15 step-ups per ben över två trappsteg + 10 över tre trappsteg, 25 enbenståhävningar per ben i trappa, 10 sega push-ups på tå eller oftare 20 snabba på knä).

    I övrigt är all min träning numera gammal gäller skummjölk.

  2. Burpees är en av mina starkare grenar. 🙂
    Tror jag har en klar fördel i att vara liten och lätt. Och när jag så dessutom fick en rejäl endorfininjektion kunde jag inte sluta på ojämt antal. Men shit, vilken träningsvärk!!
    Jumper: Tycker den där köksgympan verkar vara en väl avvägd kompletteringsstyrka till din löpning. Men kanske knappast endorfinberusande. Om man nu är en sån knarkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s