Varsamttassat

spang

Lågt stående kallsol. Otinad nattfrost. Såphala spänger. ”Slätajoggingspårskorna” istället för ”slipprigterrängskorna” = snitttempo: 9 minuter per kilometer. Men långsamt är oandfått. Och varsamma steg är tysta, lätta. Kände mig som en katt.

12 tankar om “Varsamttassat

    • Man kanske borde tipsa dem som gör FiveFingers att ta fram en modell med dubbar på alla fem tårna? Fast det går antagligen emot deras filosofi om naturlig löpning. Trots tårnas spretförsök har ju vi människor inga riktigt riviga saker att ta till. Eller jo förresten, en av mina tånaglar är faktiskt förvillande lik en klo. Fotvården förfasas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s