Skidpremiär!

Early birds i Granåsens konstsnöspår. Sanndröm för  längdåkare: räls på manchester. Proffsvallat glid och perfekt fuskfäste för -4 = tejp. 12 kilometer stavknarr, saxflås och handsksnytningar. Härligt!

12 tankar om “Skidpremiär!

  • Två pass lyckades jag få till. Nu surar jag över slasket, och håller tummarna för att lite av konstsnön klarar töattacken och kan fräsas om när (om) kylan kommer tillbaka.

  • Pigga ser ni ut!
   Här i Vallentuna räcker snön för åkning på platt mark. Bland annat har man spår runt löparbanan på IP där jag har sett en del staka runt och kanske vore det något för mig som tycker om idrottsplatser och enformiga rundbanor 🙂 , men möjligen bör jag då göra eget spår för att inte ställa till det med mina breda träskidor. Undrar om jag kommer att pröva smala plastskidor nån gång innan jag dör. Vad tror du?

   • Hade det inte varit för att mina är för korta hör dig, och har för mjukt spann, skulle du ha fått låna dem bums! Skillnaden är milsvid. Men träskidor har sin charm. Och perfekta för en stilla sisutur i ospårad skogsmark. Eller på fjället. Om de har stålkanter. Sladdrig plast göre sig icke besvär.

 1. Vi har haft tillräckligt med snö i Nykvarn för att vår lilla men ack så aktiva skidklubb ska ha hunnit spåra 4,5 km i spåret och nästa lika mycket till i serpentiner på ett närbeläget fält men jag har i alla fall inte begått premiär ännu och nu är snön borta, det är trevligt men jag har i ärlighetens namn prioriterat löpningen i januari…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s