Bekämpad barmarksvinter

Kaprifolen knoppas. Skogen bjuder på mossmjuk löpning. Ändå envisas jag med att sätta på mig pjäxor och följa ett vitt sorbetspår genom ett i övrigt marslikt landskap. Tredskas och konstrar på konstsnön.

6 tankar om “Bekämpad barmarksvinter

  1. Själv skulle jag nog valt mossmjukheten före sorbeten. Fast här kan man visst få både och på samma gång, för enligt färsk rapport börjar nu mossan kika fram i elljusspåret.

    • Bålsta SK är riktiga hjältar när det kommer till spårdragning! Eldsjälar som natt efter natt kör ut på sina skotrar för att skapa räls år hugade åkare. Vasaloppshjältar däremot – helst de som inte ligger i täten – tycks ofta få glida omkring på allt annat räls, om det ens finns några spår kvar överhuvudtaget. Känns inte lockande. För en rälsbortskämd norrlänning som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s