Svettkollrig katt

Stella tar sig en tripp. Rullar sig hög på en hög svettfuktiga träningskläder. Oemotståndligt osande. Av ammoniak? Kanske dags att tanka mer kolhydrater? Ammoniakluktande svett kan nämligen betyda att kroppen fått slut på glykogen och istället har börjat bryta ner protein.

svettkatt

 

 

10 tankar om “Svettkollrig katt

  1. Gissar att det är ett naturligt kattbeteende. Jag tror inte att det ändras även om du börjar hets-tanka kolhydrater. Å andra sidan ska erkännas att jag inte är särskilt kattkunnig.

    • Vi har aldrig tidigare noterat att hon gått igång lika intensivt på våra träningskläder. Men det kanske är marskattande som startat tidigt? Motsägs iofs av att kissen är kastrerad och därmed borde vara rätt fri från den typen av drifter.

  2. Vid ett besök hos en familj en gång för ungefär 23 år sen, hoppade husets katt upp och la sig i mitt knä, vilket den enligt vad som sades aldrig brukade annars. Den uppskattade uppenbarligen min doft, men avhöll sig från orgier som på fotot ovan. Jag utsöndrar nog mer neråttjack än du, kolhydratstinn som jag städse varit.

    • Säkert doftade du mums för kissen, och möjligen agerade du också lite avmätt? Vår katt ignorera alla som försöker locka på henne, men spankulerar gärna fram och gnider huvudet mot kattskeptiker som försöker se så ointresserade ut som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s