Springer sönder saker

Jag har haft samma vindjacka sedan jag började springa för tio år sedan. Outslitlig sak. Men annat havererar. När överdelen spricker för mycket blir skorna till slut instabila att springa i. Då måste man köpa nya.

Något annat alternativ än ett par nya Icebug Pytho finns inte i min värld, för dagen bestående av en mil skogslöpning på hårt tilltrampad vinterstig = isgata. Jag litar helt enkelt inte på något annat än dubbar i karbidstål.

Men jag önskar verkligen att jag hade större fötter och kunde köpa herrmodellen. Rosa sulor?! Och matchande rosa skosnören?! Jag gillar INTE rosa. Och när vi ändå är inne på ämnet produktutveckling: snälla Icebug – se över materialet i överdelen. Jag kräver inte att skorna ska hålla i tio år, men sista paret började spricka i tyget redan efter ett knappt halvår. Trist.

Hur löpningen var? Härlig!

4 tankar om “Springer sönder saker

  1. Icebug saknar jag i mitt stall av skor. Skulle verkligen vilja ha ett par just nu. Springer med barnvagn och glider ned för backarna eftersom vagnens tyngd drar mig nedåt … känns ju inte helt safe …

    • Låter absolut som ett uppdrag för dubbade skor! Med tanke på hur regnet öser ner i plusgradigt väder så är nog vägarna perfekta för vanliga sko vilken sekunde som helst. Stackars Vasaloppsåkare, dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s