# 16 – Get raw licorice bar

Vissa veckor är helt sanslösa. Som den nu passerade. Jag har inte haft ett uns av tid över för bloggande. Eller bloggläsning. Med tanke på hur håret ser ut tror jag inte att jag haft tid att tvätta det. Minns inte riktigt. Testpiloten har följaktligen inte heller haft en chans att genomföra ett ordentligt ”testa-något-nytt-varje-vecka”- projekt.

Men. Stressade människor behöver akutsnabba mellanmål mellan varven. Och då kan man ju hugga in på något tidigare otestat, och ge nyårslöftet lite konstgjord andning.

getraw

Analys

Färsk frukt och en näve nötter är garanterat nyttigare än en ”råkaka”, men en kaka är snabbare och enklare att slänga i sig mitt i steget. Mycket torkad frukt gömmer den. Sött blir det. Och gott när man är en gottegris. Plus för frånvaron av mysko tillsatser. Stort plus för den något salta lakritssmaken.  Den bör ätas medan papperet sitter kvar på de ännu oätna delarna. Då slipper man se den. Den ser ut som pressad hundmat.

Hiss eller diss

Hiss

 

7 tankar om “# 16 – Get raw licorice bar

    • Den gillar jag också! Har hängt med på ett gäng långpass på den tid det begav sig med såna för min del. Gillar också deras mintchokladvariant. Men kanelbullen är lite mysko.

    • Den här tiden på året brukar ofta vara lätt hysterisk jobbmässigt. Typiskt. När man inte vill något hellre än att tassa runt i naturen och njuta av våren. Det gäller att sno åt sig de ögonblick man kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s