Coola Suneson

Jag springer över USA just nu. Eller, det gör jag förstås inte alls. Men jag har en sjuhelsikes inlevelseförmåga. Alltså känns det som om jag hänger med Björn Sunesson på hans  femte coast-to-coast genom USA.

Den fina närvarokänslan kan förstås också ha att göra med att Björn verkligen bjuder på sin resa, och skriver om stort och smått från sitt äventyr. Keep on running – and writing, Björn!

4 tankar om “Coola Suneson

  1. Tack för tipset. Som den dåliga bloggläsare jag är, har jag helt missat hans femte äventyr. Men trots hans inbjudande skrivkonst räcker min inlevelseförmåga inte till för att ta mig springande över en kontinent. För tio år sen hade det kanske känts annorlunda. Nu får jag nöja mig med att vara hans brorsa i bilen….

  2. Tack för tipset – jag älskar att läsa om andras äventyr. Jag är redan orolig för dippen efter Gröna bandet och letar alltid efter inspiration till nästa projekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s