# 18 – Uppsägning

Eftersom jag ligger lite efter i testpilotrapporterna tuffar vi på med en till.  Jag är rätt säker på att # 18 i nyårslöftet kommer att kännas tämligen outstanding när året summeras. Säga upp sig från jobbet gör man ju inte så ofta. Själv har jag aldrig gjort det. Förrän nu.

Jag har jobbat tio år som kommunikatör på samma forskningsinstitut och trivts. Supertrivts till och med. Men. Att veta vad man har kan ge klåda till slut. Det är då man istället vill ta reda på vad man får. Det är då det är dags för förändring. Nya äventyr! Nya utmaningar! Ny spännande arbetsplats! (Exakt vad avslöjas i # 32.)

Nedan nin nuvarande anslagstavla på jobbet. Snart ett minne blott.

DCS

Analys

Vill du få största egoboosten? Säg upp dig! Aldrig tidigare har jag fått höra så mycket positivt om mitt arbetsjag. Klar hybrisvarning.

Hiss eller diss

Gissa!

8 tankar om “# 18 – Uppsägning

  1. Men ååh vad spännande!
    Sug åt dig och få liiite hybris. Det behövs, för när man är helt ny är det lätt att man nedvärderar sig i början och tänker att: ”Herregud, jag kan ju INGENTING!”
    (Been there, did that. För typ 1,5 år sen…) 😀 Men det är klart man lär sig. Man får ha tålamod och sedan är det superspännande att lära sig nytt, såklart!

  2. Kul och spännande! Och den långa sträckbänken får vi snällt ligga kvar i, antar jag 🙂

    I min brist på egna omtumlande utmaningar i sikte (allra minst i fråga om något som liknar arbete) blir du något av uppiggande ställföreträdare. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s