8 tankar om “Trolsk terräng

  1. Det ser ju inte så pjåkigt ut! (Oklart förstås hur selektivt bilderna valts…Kanske kalhyggen till höger och vänster och bakom fotografen?.. Säger tråkmånsen).

    Det närmaste jag kommit Säfsen är nog Lindesnäs två mil norrut under en cykeltur för fyrtio år sen, dock inte på mountainbike (som du tycks ha roat dig med där?) utan på en vanlig oväxlad standard. Minns trakten som ödslig och bitvis kuperad.

  2. @ alla. Snitsaren har en poäng. Bilderna motsvarar höjdpunkterna på rundorna. Mellan dem fanns lite väl gott om kalhuggna sträckor. Men så här i efterhand väljer jag att minnas stilla tjärnar, ängsull och lommen som ropade över sjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s