8 tankar om “Finisher! Typ.

  1. Hahaha, jag håller med Ingmarie, en hel påse hade väl inte varit för mycket och som sagt, både nyttigt och gott är det ju. Jag hade förväntat mig typ, 5kr rabatt på en påse chips, bra där ICA! 😉

  2. Om du bara fått ett ”Grattis, du är en rullande stjärna” så hade du lustigt nog troligen tyckt att det var mer normalt. Blir spännande att se vad du tycker om de 50% på badolja som du får efter simningen. Och den kvartalsprenumeration på ICA-kuriren som du erbjuds teckna när klassikern är i hamn…

  3. Hihi, storartat värre! Nu känner jag mig märkligt nog inte lika snuvad på något eftersom jag inte kommer komma upp i 30 cyklade mil…

  4. @ alla.
    I ärlighetens namn borde jag kanske ha berättat att jag ockås fått 50 % rabatt på avokado, olivolja och pastaskruvar. Och chans att vinna en cykel om jag svarat rätt på en fråga om färgen på ledartröjan i nåt giro. Men det blev inte ett lika roligt inlägg. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s