8000 meter midsommar

Jag plockade en bukett blommor åt dig (ja, just du kära bloggläsare!) på min morgonjogg. Stjälkarna blev lite svettiga i handen på min timslånga runda men det gör kanske inget. Blommorna blev ju ändå blöta när jag sprang genom det midjehöga regnvåta gräset. Runt, runt fick buketten följa med. Runt den galande göken som först var en dödergök, men som lycksaligt nog slutade som bästergök.

Nu är klockan strax efter sju.  Buketten står i en liten vas på köksbordet. Det luktar nyduschat när jag skakar på håret. Tidningen är uppslagen och jag har fått en vacker skummustasch av min kaffe latte.

Glad midsommar!

midsommar

12 tankar om “8000 meter midsommar

  1. Tack för den buketten. Det låter som en perfekt morgon. Själv sitter jag på en tätbefolkad skärgårdsbåt för transport till en temporärt överbefolkad ö. Men det ska väl gå det med. Glad midsommar!!

  2. Det var ju typiskt att jag läste det här först nu, alldeles för sent! Hade jag läst det här i tid hade jag drömt om annat än Brexit på midsommarnatten. Hur skall det här tolkas?

  3. Tack, så här långt i efterhand, för buketten. Själv firade jag midsommar med strövtåg i vårt sydligaste landskap. Önska en retroaktiv fin midsommar och en trevlig semester och en god start på ditt nya jobb när det beger sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s