Med stort T

Jag läste motionsspår. Tog tunna plattlöparskorna. Blev rätt överraskad när terrängen (eller för den som vill; trailen) stavades med stort T. Knixig och trixigt. Klippigt och stenigt. Blött och kuperat. Själen blev glatt överraskad. Fötterna mindre glada. Belöning för samtliga: västerhavblänk mellan Bovallsstrands sjöbodar i solnedgången.

 

 

13 tankar om “Med stort T

  • När jag tänker efter var nog de röda kvadraterna som markerade det motionsspårslika tvåkilometersspåret ”osneda”. Nästa gång ska jag se till att välja rombanpassade skor.

 1. Men så mysigt! Du hittar många springpärlor. Hur får du förresten till bilderna sådär som ett collage? Plug-in, eller är det temat? Eller riktigt hederlig kodning?

  • Google är fantastiskt! Så fort jag kommer till ett nytt ställe surfar jag runt på nätet efter bästa löpvägarna. Ibland går jag ändå på nitar, och iblna vinner jag högvinsten.
   Collagen är superenkla att fixa, heter ”Skapa galleri” och finns i vänsterspalten när du tryckt på knappen ”Lägg till media”. Där valjer du sen vilka bilder du vill ha med, och hur du vill att collaget ska se ut. Easy peasy!

 2. Noterar med återhållen nyfikenhet dina återkommande besök i Bohuslän. Fast anledningarna kanske växlar från gång till gång. Ser hur som helst fint ut!

  Vad gäller skor använder jag samma ”plattlöparskor” till allt utom snabbtävling på asfalt och klättring i fjäll, så nåt medlidande får du inte härifrån, ba såru vet 🙂

 3. Här tycks du ha valt en rutt där varje steg innebär ett beslut. Jag aktar mig för sådana stigar, för så fort tankarna skenar iväg och jag tappar fokus brukar jag störtdyka. Men du hinner förstås både navigera och njuta av utsikten.

  • Nog gäller det att hålla tungan rätt i mun, och även jag måste stirra stint på stigen för att inte stå på nosen. Utsiktsnjutning kräver totalstopp vilket förstås bidrar till att genomsnittstempot på rundan blir ändå lite lägre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s