Bot och bättring

Kröp till korset. Knöt på mig löparskorna. Men jag tror löpargudinnan var lite sur ändå. För vem annars såg till att jag åkte kana i lervällingen? Fick springa rundan med våt rumpa.

Egentligen stod backträning på programmet. Men det kändes lite övermaga. Dels hade jag söndagens sega pass i färskt minne, dels känner jag mig fortfarande lite tät i nosen. Distans fick det bli. I snacktempo tänkte jag mig, men sen kunde jag ändå inte hålla mig helt på mattan. Det gick fortare och fortare mot slutet. Skönt anfådd när jag skuttade över den nesliga lerpölen på vägen hem. Löpargudinnan var tydligen nöjd med sin hämnd.

Runda: Säby – Hedsta
Sträcka: 8,6
Tid: 47
Hastighet: 5:30

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

2 tankar om “Bot och bättring

  1. Men vad härligt! Inte att löpargudinnan var sur (så onödigt av henne 😉 ) men att du gick ut löst och hade spring i benen kvar när du vände hemåt 🙂 Fin fart och bra runda, trots blöt rumpa och lerplask 😉

  2. Vår uppfart har förvandlats till en ”mudslide”. Ser fram emot fler vurpor… 🙂
    Bäst att hålla gudinnan på gott humör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s